Op deze pagina ziet u wat er veranderd is aan de site of wat er bijgekomen is. Regelmatig komen er foto's van schepen bij. Deze aanvullingen worden hier niet vermeld.

 
Periode Toevoegingen en veranderingen
Januari 2005 Na ruim 4300 bezoekers sinds juli 2004 werd het tijd om de site opnieuw te bouwen en uit te breiden. Aparte pagina's gemaakt van de sleepschepen Bianca, Brizo, Emmanuel, Felix, Grejo, Liza, Rival, Turr ist Van, Votum Cordis en Willem Johan.
Februari 2005 Pagina's gemaakt van de sleepschepen Albert, Anne, Avanti 2, Betsie, Falcon, Gerrie, Gerrie, Kelly, Maria, Nomade, Parma II, Portus, Reiger en St. Maria 1. 
Maart 2005 Pagina's gemaakt van de sleepschepen Agathangelus, Barbara II, Codrico II, Colorado, Cornelia, Devrade II, Helgoland, Henwie, Justitia 1, Leonardo, Nat Mat, Orion, Panta Rhei, Petrus, Robinson, Truus B, Tunas II, Vitalis, Wendy en Wilmajo.
April 2005 Pagina's gemaakt van de Alvracht schepen, de sleepschepen Antoinette, Bornriff II, Corma, Embrecht, Lemarna II en de Linus.
Mei 2005 Pagina gemaakt van de sleepschepen Annie, Carmel II, Privatim III, Rika II, Rina, Roberto en de Susanna.
Juni 2005 Pagina's gemaakt van de sleepschepen Anthony, Johan, Lion II en de Mon Desir.
Juli 2005 Pagina gemaakt van het sleepschip Lion. Homepage van de site vernieuwd. 
Augustus 2005 Bij de menumap Historie is onder nostalgie een fotocollage in opbouw met nostalgische zwart-wit foto's van sleepschepen. Deze foto's zijn ook op diverse plaatsen op de site te vinden, maar zijn hier als fotocollage bij mekaar gevoegd.                                                                         Ook is in augustus het totaal aantal bezoekers van de site de 10.000 gepasseerd sinds juli 2004. 
September 2005 Aan het menu toegevoegd een pagina met nostalgische foto's in zwart-wit, een foto pagina voor foto's van de rederij Vulcaan en diverse pagina's voor gemotoriseerde sleepschepen gerangschikt op naam.
Oktober 2005 Online is gezet de lijst van gesloopte sleepschepen en de vlootlijst van de NRV. Beiden zullen nog met meerdere gegevens worden aangevuld. Een pagina is gemaakt voor de Shell 150.
November 2005 De eerste pagina's van gemotoriseerde sleepschepen zijn aangemaakt en online gezet.          Pagina toegevoegd van het sleepschip De Hoop.
December 2005 De eerste pagina's van gesloopte sleepschepen zijn aangemaakt en online gezet. De pagina van de NRV is volledig vernieuwd. Per schip komt een aparte pagina.                                          Ook is een pagina Gezocht gemaakt, waar gegevens en namen van schepen worden gevraagd.
Januari 2006 De pagina van Damco is volledig vernieuwd. Per schip komt ook een aparte pagina met gegevens en foto's. Het totaal aantal bezoekers is de 15.000 gepasseerd.
Februari 2006 On line is gezet de pagina van de Van Driel schepen.
Mei 2006 Op 13 mei is de 20.000 ste bezoeker van de website geregistreerd, sinds juli 2004.
Juni 2006 De home page is vernieuwd en er is een nieuw logo gemaakt.
Juli-augustus 2006 Toegevoegd zijn vele foto's en pagina's. Nieuw is de pagina van de sleepboten van Van Driel. In juli is het bezoekersaantal de 30.000 gepasseerd.
September 2006 Pagina toegevoegd van het sleepschip Salvator.
Oktober-maart 2008 Veel pagina's aangepast en toegevoegd.
April 2008 Om de thans gemiddeld 9.000 maandelijkse bezoekers nog beter van dienst te zijn, zal de komende tijd de website qua pagina's en gegevens worden gerestyld en uitgebreid.
   

 

2006 | Pieter Boers | Zoeken op deze site | email | sitemap | Disclaimer | webdesign: Effusion